Welkom
Organisatie
Werkwijze
RiskUnited
Expertise gebieden & Partners
Diensten
Inspiratie
Contact
Onderzoek, Analyse & Definitie
Advies, Ontwikkeling & Implementatie
Testen, Evaluatie & Audit
Onderhoud, Beheer & Verbetering
Inbedding & Bewustwording
Opleiding & Training
Project Management
BCM Adviespraktijk
Partner van RiskUnited
Diensten

Compleet dienstenpakket – uitgebreid en altijd op maat

Voor elke ‘continuïteitsvraagstuk’ bestaat een passende én slagvaardige oplossing.
BCM Adviespraktijk kent die oplossingen. En laat u er graag de vruchten van plukken. Gedegen overleg en kundig advies zetten de toon bij de dienstverlening. U wilt immers haarfijn weten waar u aan toe bent en wat de beste aanpak is om succesvol resultaat te boeken. Daarna gaat BCM Adviespraktijk voor u aan de slag. Weloverwogen maar daadkrachtig. Secuur en volhardend.

BCM Adviespraktijk werkt volgens bewezen methodieken, gebaseerd op algemeen aanvaarde management systeem standaarden, die zorgen voor een soepele opname van BCM in de dagelijkse gang van zaken. Werken volgens een standaard garandeert niet alleen een consequent projectmanagement maar ook een duidelijke focus. Voorbeelden van deze standaarden zijn bijvoorbeeld de –veel toegepaste - BS25999 of de Professional Practices van DRII. Uiteraard ligt de keuze van de ‘standaard’ bij de opdrachtgever.

 BCM Adviespraktijk biedt haar klanten een breed dienstenpakket aan verdeeld over eigen diensten en diensten waarvoor de adviespraktijk het aanspreekt vormt namens de partners van RiskUnited en waarover ook geadviseerd wordt. Met deze partners heeft de adviespraktijk alles in huis om u te helpen zwaktes in uw huidige continuïteitsstrategie op te sporen en te verhelpen. Samen met u ontwikkelen en onderhouden we een BCM programma dat aansluit bij de specifieke eisen van uw organisatie.

Klik op nevenstaande diensten voor uitgebreide informatie.
WelkomOrganisatieWerkwijzeRiskUnitedExpertise gebieden & PartnersDienstenInspiratieContact