Welkom
Organisatie
Werkwijze
RiskUnited
Expertise gebieden & Partners
Diensten
Inspiratie
Contact
Risico Management
Informatie Beveiliging
Security
Gezondheid, Veiligheid & Milieu
Crisis Management & Crisis Communicatie
BCM Adviespraktijk
Partner van RiskUnited
Gezondheid, Veiligheid & Milieu

Risks International

Rob Lee (directeur Risks International) is ruim 25 jaar actief in de veiligheid- en beveiligingssector, waarvan de laatste 20 jaar als zelfstandig ondernemer. Gedurende deze jaren ontwikkelde hij zich tot een hoogwaardige dienstverlener op het gebied van risicobeheersing, met aandacht voor iedere fase van het risicobeheersingproces; vanaf het eerste moment van identificeren van risico’s, meedenken over beleid, beheersmaatregelen en implementatie tot en met het onderhouden en verbeteren. Zijn toegevoegde waarde voor opdrachtgevers komt voort uit zijn jarenlange ervaring, kennis, kunde en bevlogenheid voor het vakgebied risicomanagement.

Naast zijn professionele werkzaamheden is hij als bestuurslid van het Genootschap voor Risicomanagement en deelnemer in diverse werk- en vakgroepen nauw betrokken bij de ontwikkeling van het vakgebied van risicomanagement.

Binnen RiskUnited ligt zijn focus met name op de aandachtsgebieden:

  • Fire Safety
  • Emergency Management
  • Incident- en Crisismanagement

Vanuit de PDCA-benadering van RiskUnited ligt het accent van zijn activiteiten met name op de CHECK ofwel de controle op de uitvoering van beleid en effectiviteit van beheersingsmaatregelen.   

Voor meer informatie kunt u een Email sturen naar r.lee@risksinternational.nl .

 

WelkomOrganisatieWerkwijzeRiskUnitedExpertise gebieden & PartnersDienstenInspiratieContact